+31 (0) 71 - 20 32 437 info@parketschuren-katwijk.nl

Parket schuren en hardwaxen in Katwijk

Hier vind u meer informatie over parket schuren en hardwaxen door uw lokale specialist. De parketvloer is in veel woningen in Katwijk en omgeving dus echt niet meer weg te denken. Steeds meer mensen kiezen immers voor dit type houten vloeren van topkwaliteit, onder meer dus vanwege het duurzame karakter en de fantastische karakteristieke uitstraling. Iedere kamer in uw woning knapt dus ook zienderogen op na het leggen van een mooie parketvloer. Op den duur zijn er in de meeste gevallen wel wat slijtage en gebruikssporen in het hout te zien. Wanneer dit ook bij u het geval is, is het dus tijd geworden om uw parket te laten schuren en hardwaxen door de experts in parket.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en hardwaxen?

Het team van Parket Schuren Katwijk staat volledig voor u klaar om het parket schuren en hardwaxen in uw woning te verzorgen. Door deze kwalitatief hoogstaande manier van parket renovatie wordt zelfs de meest beschadigde vloer weer prachtig hersteld. Tijdens het schuren wordt er een uiterst dun bovenlaagje van uw houten vloer verwijderd. Dit gebeurt doorgaans in 3 tot 4 schuurgangen, waarbij onze parketteurs dus eerst met grof en vervolgens met fijner schuurmateriaal aan het werk gaan. Hierna komt er dus een goede deklaag van hardwax op uw parket, waardoor uw vloer dus optimaal beschermt is tegen onder meer vocht, zand en ander vuil. Hierdoor is uw parketvloer dus weer uitermate goed beschermt en kan deze dus weer jarenlang mee.

Parket schuren en hardwaxen
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van uw Parket Schuren en hardwaxen

Eén van de grootste pluspunten van het laten schuren en hardwaxen van uw houten vloer is dat hij er voortaan dus weer helemaal fris en als nieuw uitziet. Daarnaast is door het aanbrengen van de nieuwe laag hoogwaardige hardwax ook het beschermend vermogen dus weer helemaal op volle kracht. Vuil, zand, stof en vocht krijgen hierdoor voortaan nauwelijks meer de kans om lelijke plekken of krassen op uw vloer te maken en ook wordt uw parket minder snel vies. Het mooie van hardwax is dat het in vele prachtige kleuren te verkrijgen is, waardoor we dus precies de juiste tint voor u kunnen aanbrengen. Tevens is uw houten vloer goed plaatselijk bij te werken met hardwax, wat dus bijzonder handig is als u een kleine ontsiering op uw vloer constateert.

Tips bij het Parket Schuren en hardwaxen in Katwijk

Het effect van uw parketvloer schuren en hardwaxen in Katwijk blijft het langst behouden wanneer u hem dus altijd goed onderhoudt. Hiervoor raden we u dus aan om iedere dag uw vloer even schoon te maken met de bezem of stofzuiger. Daarnaast is het verstandig om eens in de zoveel tijd uw parketvloer wat meer grondig te reinigen. Dit kan dus met een geconcentreerde reiniger met alcohol, een reinigingsmiddel als Wax & Clean en een onderhoudsolie van goede kwaliteit.

25 Jaar ervaring in parket renovatie

Met maar liefst 25 jaar ervaring in parket renovatie is het team van Parket Schuren Katwijk dus de juiste keuze voor het herstellen van uw beschadigde parketvloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij u thuis.

Vraag nu een offerte aan!

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES