+31 (0) 71 - 20 32 437 info@parketschuren-katwijk.nl

Parket schuren en lakken door de specialist van Katwijk

Hier geven wij u meer specifieke informatie over parket schuren en lakken in de regio Katwijk. Een parketvloer vormt in iedere woning de basis van een schitterend interieur. Dit is niet zo verwonderlijk, want naast het feit dat een houten vloer dus ontzettend praktisch is, is hij ook nog eens bijzonder mooi. Door het verstrijken van de jaren kan uw parketvloer echter wel wat van zijn oorspronkelijke glans en natuurlijke schoonheid verliezen. Door te kiezen voor uw parket schuren en lakken is dit echter zeer gemakkelijk te verhelpen. Een dergelijke parket renovatie door de experts van Parket Schuren Katwijk zorgt er dus voor dat zelfs een verouderde parketvloer met lelijke plekjes weer helemaal wordt teruggebracht in zijn fraaie nieuwstaat.

Waarom kiezen voor het Parket Schuren en lakken?

Bij goed onderhoud kan uw houten vloer tot wel een leven lang meegaan en dus is het goed om hier ook zelf zorg voor te dragen. Regelmatig onderhoud houdt uw vloer dus mooi schoon en vormt hiermee een uitstekende basis voor een duurzame parketvloer. Wanneer er echter lelijke verkleurde plekken, vochtkringen, krassen of deuken in uw parket zichtbaar zijn is het dus tijd voor een meer grondige aanpak.

De mannen van Parket Schuren Katwijk hebben dus meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parketvloeren. We hebben alles dus wel gezien als het gaat om een professionele parket renovatie. Wenst u ook graag uw parket te laten schuren en lakken door een vakkundige parket specialist? Schakel dan direct het team van Parket Schuren uit Katwijk in. Wij gaan dan dus gelijk aan het werk om uw parketvloer vakkundig te herstellen.

 

Parket schuren en lakken
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De voordelen van het Parket Schuren en lakken in uw woning

Door uw parket te laten schuren en lakken verlengt u de levensduur van uw prachtige houten vloer enorm. Met behulp van de beste apparatuur halen we zorgvuldig alle oneffenheden en lelijke plekjes van uw parket, waarna we dus een uitstekende beschermlaag van de hoogste kwaliteit parketlak aanbrengen. Voortaan is uw houten vloer nog beter bestand tegen zaken als vocht, zand en stof en zal hij een stuk minder snel beschadigen. U kunt uw parketvloer in verschillende prachtige kleuren laten lakken en heeft hierbij de keuze uit dus zowel glanzende als matte varianten.

Tips bij uw Parket Schuren en lakken in Katwijk

Het effect van uw parket laten schuren en lakken blijft het beste behouden wanneer u hem regelmatig voorziet van goed onderhoud. Dagelijks kunt u hiertoe even een bezem of de stofzuiger met parketborstel over uw vloer halen, zodat zand en vuil worden weggenomen en geen kans krijgen om zich in het hout of de kiertjes vast te zetten. Regelmatig onderhoud maakt de behandeling dus compleet. Hiervoor kunt u een dweil en een speciaal parketreinigingsmiddel gebruiken. Wilt u weten welke merken en varianten wij aanraden? Vraag het gerust aan onze parketteurs!

25 Jaar ervaring in parket renovatie in Katwijk en omgeving

Kiest u voor het team van Parket Schuren Katwijk, dan kiest u voor ware kwaliteit. We beschikken over 25 jaar ervaring in parket renovatie en zijn werkzaam in zowel Katwijk als omgeving. Ons team wordt gevormd door enthousiaste en gecertificeerde parketteurs die met plezier aan de slag gaan om ook uw parketvloer dus prachtig op te knappen. Voor het maken van een afspraak voor het parket schuren en lakken zijn we altijd bereikbaar per e-mail en telefoon.

Vraag nu een offerte aan!

 

Call Now ButtonBEL VOOR ADVIES